DEGUSTACIÓ DE PASTA ECOLÒGICA (FUNDACIÓ ONYAR)

Aquest dimecres dia 14 de febrer, a la botiga Novavenda de C/ Sarriera 1 (Palau), Girona es durà a terme una degustació de pasta fresca ecològica a càrrec de la Fundació Onyar.

Què és la Fundació Onyar?

Aliments Onyar és una empresa dedicada a l’elaboració i distribució de diferents tipus de productes alimentaris ecològics i de proximitat entre els quals destaquen la pasta fresca, les pizzes, fruits secs, patés i salses.

L’empresa, fruit d’un important projecte social del Grup Fundació Ramon Noguera, és una organització integrada per entitats d’iniciativa social sense ànim de lucre i que tenen com a finalitat la creació i gestió de serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns en el seu desenvolupament a la comarca del Gironès.

Les entitats que conformen el grup són la Fundació Ramon  Noguera, la Fundació Montilivi i la Fundació Mas Xirgu.

Ramon Noguera

Nascut a Girona l’any 1911, Ramon Noguera i Sabater va ser un reconegut empresari gironí, molt implicat en la vida política de la ciutat, que va dedicar gran part de la seva vida a l’ajuda a persones amb discapacitat intel·lectual.

La implicació de Ramon Noguera en aquest tema va ser fruit principalment del naixement d’una de les seves filles, la qual sofria una discapacitat intel·lectual important. Aquest fet va desembocar en la creació de la que actualment es coneix com a Associació Pro-Minusvàlids Psíquics Àngelus.

Aliments Onyar i Novavenda

Aliments Onyar ha estat proveïdora de pasta ecològica als supermercats Novavenda de Girona, Bescanó, Figueres, Llançà i Cadaqués des de març de 2019.

Informació general

La degustació estarà oberta a tothom.

Dia: 14 de febrer

Lloc: C/Sarriera 1 (Palau), Girona

Preu: Gratuït

Más noticias

OFERTAS DESTACADAS

  • CREMA DE CAMEMBERT PRÉSIDENT 125 G

  • LOT ESTALVI COCA – COLA 2 U x 2 L

  • PAPER “PER A TOT” COLHOGAR 1 U

  • GELAT MINI MAGNUM 6 U