QUI SOM?

COMERBAL, S.A. ÉS UNA EMPRESA FAMILIAR I GIRONINA, DEDICADA A LA DISTRIBUCIÓ ALIMENTÀRIA.

Els orígens es remunten a l’any 1942 a la plaça Calvet i Rubalcaba de Girona (plaça del Lleó)

Des dels nostres orígens, en 1942 en la Plaça Calvet i Rubalcaba de Girona [Plaça del Lleó], hem evolucionat per a adaptar-nos a les necessitats del mercat. És per això que ens preocupa oferir una àmplia varietat de productes frescos i d’alta qualitat a preus accessibles. Des de fruites i verdures, fins a productes de neteja, a través de carns, peix i productes per a enfornar.

Comerbal, S. A., amb seu a Fornells de la Selva, té un magatzem de distribució de 8.000 m² i una xarxa comercial de 24 supermercats, 5 dels quals són franquícies de la nostra marca.

"A Comerbal, S.A. trobaràs tot el que necessites per la seva llar."

LA NOSTRA FILOSOFIA

EL NOSTRE OBJECTIU ÉS OFERIR ALS CLIENTS BOTIGUES DE PROXIMITAT CÒMODES AMB UN TRACTE FAMILIAR

I un gran assortiment de productes de qualitat i primeres marques a preus molt competitius.

Els productes frescos són un dels potencials més valorats i diferencials dels supermercats Novavenda. Col·laborem amb els millors professionals del sector carni o pesquer per a oferir els productes més frescos en els nostres supermercats. Així mateix, treballem amb els millors proveïdors de fruites i verdures de proximitat i estatals que distribuïm diàriament des del nostre magatzem de fruita de Fornells de la Selva per a garantir la qualitat Novavenda.
Conscients de les necessitats actuals d’alguns col·lectius, col·laborem amb menjadors socials i participem en les campanyes de recollides d’aliments.

"La nostra missió és treballar cada dia pels clients per oferir els millors productes i serveis."

EL NOSTRE EQUIP

L’equip de personal de Novavenda és una peça clau per a brindar una experiència de compra satisfactòria als nostres clients. El nostre equip està compost per persones altament capacitades i compromeses amb el seu treball, que s’esforcen per oferir el millor servei possible.

Des del personal d’atenció al client fins als encarregats dels departaments, cadascun dels nostres empleats treballa amb dedicació per a garantir que els nostres clients trobin el que busquen i se sentin ben atesos en tot moment. Sense elles i ells, Novavenda no seria el mateix!