QUI SOM?

COMERBAL, S.A. ÉS UNA EMPRESA FAMILIAR I GIRONINA, DEDICADA A LA DISTRIBUCIÓ ALIMENTÀRIA.

Els orígens es remunten a l’any 1942 a la plaça Calvet i Rubalcaba de Girona (plaça del Lleó)

Des dels nostres orígens, l’any 1942 a la plaça Calvet i Rubalcaba de Girona [plaça del Lleó], he manat evolucionant per adaptar-nos a les necessitats del mercat. Per això, ens preocupem per oferir una varietat de productes frescos àmplia, d’alta qualitat i a preus accessibles. Des de fruites i verdures fins a productes de neteja, passant per carns, peixos i productes de forn.

Comerbal, S.A. amb seu a Fornells de la Selva, disposa d’un magatzem de distribució de 8.000 m2 i té una xarxa comercial de 25 supermercats, 5 dels quals són franquícies de la nostra marca.

En el comerç electrònic, l’any 2012 vam crear la botiga de venda online de licors New Gin Tonic, des de la qual oferim un format de compra amb una gran varietat d’articles, més de 1.200 referències i als millors preus del mercat.

"A Comerbal, S.A. trobaràs tot el que necessites per abastir la llar."

LA NOSTRA FILOSOFIA

EL NOSTRE OBJECTIU ÉS OFERIR ALS CLIENTS BOTIGUES DE PROXIMITAT CÒMODES AMB UN TRACTE FAMILIAR

I un gran assortiment de productes de qualitat i primeres marques a preus molt competitius.

Els productes frescos són un dels potencials més valorats i diferencials dels supermercats Novavenda. Col·laborem amb els millors professionals del sector carni o pesquer per oferir els productes més frescos en els nostres supermercats. De la mateixa manera, treballem amb els millors proveïdors de fruites i verdures de proximitat i estatals que distribuïm diàriament des del nostre magatzem de fruita de Fornells de la Selva per garantir la qualitat Novavenda.

Conscients de les necessitats actuals d’alguns col·lectius, col·laborem amb menjadors socials i participem en les campanyes de recollides d’aliments.

"La nostra missió és treballar cada dia pels clients per oferir els millors productes i serveis."

EL NOSTRE EQUIP

L’equip de personal de Novavenda és una peça clau per a brindar una experiència de compra satisfactòria als nostres clients. El nostre equip està compost per persones altament capacitades i compromeses amb el seu treball, que s’esforcen per oferir el millor servei possible.

Des del personal d’atenció al client fins als encarregats dels departaments, cadascun dels nostres empleats treballa amb dedicació per a garantir que els nostres clients trobin el que busquen i se sentin ben atesos en tot moment. Sense elles i ells, Novavenda no seria el mateix!