NOVEDADES AL SUPERMERCADO NOVAVENDA DE LLANÇÀ

Des de Novavenda ens fa molta il·lusió anunciar que aquest mes hem incorporat algunes modificacions al supermercat Novavenda de Llançà. Hem adaptat algunes de les nostres instal·lacions i serveis amb la finalitat de reduir les cues i els temps d’espera dels clients per tal d’alleugerir i facilitar les seves compres, ja que sempre hem treballat -i treballem- per oferir a la nostra clientela comoditat i qualitat a l’hora d’anar a comprar als nostres supermercats.
Les millores que hem aplicat al supermercat han estat incorporades amb la finalitat de prioritzar, sobretot, la reducció de cues a caixa i les aglomeracions que es produeixen a la sortida que té accés al pàrquing del supermercat de Llançà, sobretot en èpoques de temporada alta.

Així mateix, també hem aplicat aquests canvis amb la finalitat de millorar l’experiència dels usuaris a l’hora d’anar a comprar i reduir el temps d’espera a aquells clients que fan servir l’aparcament que tenim habilitat per a ells, oferint-los una millor qualitat del nostre servei.

MILLORES DEL SUPERMERCAT NOVAVENDA DE LLANÇÀ

Per aconseguir millorar l’experiència de compra dels nostres clients, en primer lloc, hem instal·lat una segona caixa a la mateixa sortida del supermercat que té accés al pàrquing, de manera que els clients no hauran de fer tantes cues i ara es podran repartir entre  dues caixes en comptes de tenir-ne només una, cosa que permetrà alleugerir la situació i agilitzar la compra.

En segon lloc, també a la mateixa botiga, hem incorporat alguns canvis a la secció de carnisseria, on hi hem millorat tot l’espai com parets, aparadors i decoració.

A més, hem fet canvis en la il·luminació per donar millor visibilitat del producte als clients i fer l’espai més diàfan. Seguint en aquesta línia, també hem canviat el fons de la paret de la mateixa secció, que ajuda a ressaltar l’essència dels nostres productes, sempre de qualitat.

Siguis o no client habitual de Novavenda, et convidem a venir a les nostres instal·lacions i a seguir-nos a les nostres xarxes socials, on podràs informar-te de totes les notícies dels nostres supermercats.

Más noticias

OFERTAS DESTACADAS

  • LOT ESTALVI COCA – COLA 2 U x 2 L

  • CREMA DE CAMEMBERT PRÉSIDENT 125 G

  • PAPER “PER A TOT” COLHOGAR 1 U

  • GELAT MINI MAGNUM 6 U