MILLORA DE LES INSTAL·LACIONS AL C/ DE LA RUTLLA 100 (GIRONA)

Seguim treballant per a fer més accessibles els nostres supermercats. Les instal·lacions han sigut millorades per oferir al client una experiència més còmoda, facilitant el trànsit i l’experiència de compra de les diverses seccions.

ACTUALITZACIONS DE LES INSTAL·LACIONS

El supermercat s’ha ampliat i, ara mateix, compta amb més de 600 m2. L’ampliació ens ha permès ampliar l’espai que oferim als nostres productes i l’accessibilitat dels clients a les diverses seccions. Un espai més ampli permet més comoditat a l’hora de fer la compra.

Una de les millores a les instal·lacions ha sigut l’ampliació de la nostra secció de fruites, verdures i hortalisses. Ara els productes més frescos de l’hort, els podràs trobar en un espai més gran. S’ha incorporat una illa al centre de la secció, per tal d’oferir més visibilitat i un millor accés a la fruita.

A part de la millora de la fruiteria, també s’han fet altres millores. En primer lloc, s’ha realitzat la renovació de les estanteries per oferir un disseny més ergonòmic en els nostres supermercats. En segon lloc, s’ha ampliat la zona de neveres i congelats, permetent així una actualització de l’equip i una ampliació de l’espai pels productes que podem oferir. Finalment, també s’ha ampliat la zona de la fleca.

També hem optimitzat les zones de magatzem i despatx.

Ja siguis o no client habitual d’aquest supermercat et convidem a gaudir del nou espai que hem creat.

Podeu seguir-nos en les nostres xarxes socials on us informem sobre tota l’actualitat i ofertes dels supermercats Novavenda.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • DETERGENT LÍQUID ARIEL 35 R

  • SALVASLIP EVAX 50 U

  • SALSA PESTO GALLO 190 G

  • BRIOIX TRENAT 400 G