NOVES BOSSES DE PAPER RECICLAT ALS SUPERMERCATS NOVAVENDA

Novavenda sosté el seu compromís amb el medi ambient per què els consumidors puguin adoptar patrons de consum més sostenibles; l’objectiu és que el valor dels productes, els materials i els recursos (aigua, energia,) es mantingui en l’economia durant el major temps possible, i que es redueixi al mínim la generació de residus.

Els supermercats Novavenda ofereixen als seus clients bosses de paper amb el certificat 100% Reciclat. Això garanteix que prové de fonts responsables, i bosses fabricades amb materials d’origen vegetal renovables.

La nova gamma de bosses de paper reciclat sostenibles que ha introduït Novavenda no només permeten una compra sostenible, sinó que els clients també les poden usar en el reciclatge selectiu de casa seva, ja que les bosses es poden utilitzar per a la brossa orgànica en els contenidors marrons orgànics.

Al cap i a la fi, es tracta a apostar per una nova economia, circular -no lineal-, basada en reduir tant l’entrada dels materials verges com la producció de deixalles.

Un ús sostenible dels recursos, la reducció de la petjada ambiental, la prevenció del canvi climàtic i la defensa de la biodiversitat són essencials per Novavenda. Troba-es a tots els nostres establiments!

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • SUAV. FLOR CONCENTRAT 89 S

  • VI TERRA CÀLIDA

  • FILETS BACALLÀ 400 G

  • SAN MIGUEL 50 CL