MILLORA DE LES INSTAL·LACIONS AL NOVAVENDA DEL CARRER GÜELL DE GIRONA

A Novavenda apostem per continuar oferint la millor qualitat als nostres clients dia rere dia. És per això que si ets habitual al supermercat de Novavenda, situat al carrer Güell de Girona, hauràs notat una millora de les instal·lacions a les seccions dels productes frescos refrigerats i a la secció de fruita i verdura.

Les millores han permès dotar al supermercat d’un espai molt més ample, per a facilitar que els clients puguin veure i accedir als productes d’una manera molt més còmoda.

En primer lloc, hem actualitzat les neveres de refrigerats. Aquests components són molt importants per a nosaltres, ja que permeten conservar a la temperatura ideal els productes més delicats. Aquest canvi garanteix un canvi substancial en aquesta secció, que segueix en la línia d’anar renovant aquells equips que siguin necessaris dels supermercats Novavenda.

En segon lloc, a la secció de fruita i verdura s’ha apostat per un canvi que ofereix al client una millor visibilitat de la totalitat del producte, que consta d’un nou moble tipus illa que permet donar un millor accés a qualsevol fruita. Així mateix, també s’ha substituït l’antiga il·luminació per una de nova, que ajuda a donar més visibilitat a tots els productes. L’actualització dels espais ens permet mostrar l’essència d’un producte que sempre serà de qualitat.

Ja siguis o no client habitual d’aquest supermercat et convidem a gaudir del nou espai que hem creat per a vosaltres.

Podeu seguir-nos en les nostres xarxes socials on us informem sobre tota l’actualitat dels supermercats Novavenda.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • DETERGENT LÍQUID ARIEL 35 R

  • SALVASLIP EVAX 50 U

  • SALSA PESTO GALLO 190 G

  • BRIOIX TRENAT 400 G