NOVA IL·LUMINACIÓ A NOVAVENDA


Des de Novavenda volem compartir la darrera millora que hem dut a terme a les nostres instal·lacions. Aquesta millora es basa en la instal·lació d’un nou sistema d’il·luminació led a la botiga Novavenda de Carretera de Barcelona (Girona) de la mà de l’empresa alemanya Bäro. Aquest sistema d’il·luminació està instal·lat per tot el supermercat, amb l’objectiu que cada aliment rebi el tipus de llum més adient per mantenir les seves qualitats.

Bäro és una empresa familiar d’origen alemany especialitzada en il·luminació per a comerços de productes frescos. Treballen des de fa més de cinquanta anys en potenciar al màxim la frescor i qualitat dels aliments a través de la il·luminació LED. A més, aquest nou sistema permet crear l’ambient idoni per a cada secció de la botiga, millorant el benestar dels clients dins l’establiment i mantenint una il·luminació òptima en tot moment per a la correcta exposició dels nostres productes.

Sempre al vostre servei

A Novavenda volem tenir en compte cada detall perquè els nostres clients puguin tenir la millor experiència possible en els nostres supermercats.

Segueix-nos a les xarxes socials per mantenir-te al dia de totes les nostres novetats.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • BRIC DE LLET SENCERA ATO 1 L

  • SUC DE PINYA DON SIMON 1,5 L

  • SARDINES EN OLI D’OLIVA MASSÓ 1/4

  • SALMÓ FUMAT ROYAL 90 G