PARTICIPA I GUANYA UN IPHONE 15

Atenció a tots els amants de les compres i seguidors de Novavenda!!! 

Tenim una emocionant notícia que et farà somriure d’orella a orella. 

A Novavenda, sabem que l’important són els nostres clients i volem agrair-vos per la vostra lleialtat i suport continu. Per això, estem emocionats d’anunciar un SORTEIG ESPECIAL! Estàs llest per a tenir l’oportunitat de guanyar un iPhone 15?

És molt fàcil participar-hi. Tot el que has de fer és seguir-nos a les nostres xarxes socials i estar atent al post del sorteig que publicarem el pròxim 20 de desembre. En aquest post, et donarem totes les indicacions que necessites per entrar al sorteig. No podria ser més senzill! 

Per què participar en aquest sorteig? Perquè a Novavenda, valorem cadascun dels nostres clients. Volem celebrar la nostra relació amb tu i mostrar-te el nostre agraïment. Sense tu, no seríem el que som, i per això volem recompensar-te. És la teva oportunitat de guanyar un iPhone 15. I si no ens coneixes, també és la teva oportunitat per gaudir d’un premi i conèixer la qualitat dels productes que ofereix Novavenda. T’animes? 

Recorda, del 20 de desembre al 2 de gener (tots dos inclosos), tens opcions per participar-hi. Les nostres xarxes socials seran el lloc on es revelarà si ets el guanyador. No us perdeu aquesta oportunitat única!

A Novavenda creiem en la importància d’estar connectats amb els nostres clients i aquest sorteig és la nostra manera de dir «gràcies» per ser part de la nostra comunitat. Així que, què estàs esperant? Segueix-nos en xarxes socials, participa en el sorteig i encreua els dits. Qui sap, podries ser el proper guanyador del nou iPhone 15!

Estigues atent al nostre INSTAGRAM i participa! Bona sort!

*Bases del sorteig: https://novavenda.com/sorteig/

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • DETERGENT LÍQUID ARIEL 35 R

  • SALVASLIP EVAX 50 U

  • SALSA PESTO GALLO 190 G

  • BRIOIX TRENAT 400 G