AMPLIEM L’ESTABLIMENT AL C/ CAVALLERS, 48 (LA BISBAL D’EMPORDÀ) 

A Novavenda continuem treballant per fer l’experiència dels nostres clients el més agradable possible. Enguany hem ampliat l’establiment per acomodar més productes i crear una zona d’aparcament més gran i moderna.

Actualitzacions a l’establiment

El supermercat ubicat al carrer Cavallers 48 (La Bisbal d’Empordà) ha rebut una merescuda rentada de cara. El primer canvi notable, i el més evident des de l’exterior, és la remodelació de l’espai d’aparcament. S’ha fet espai per obrir una zona molt més gran, amb més places per cotxes, cosa que afavoreix a la clientela que ve des de més lluny o planeja fer una compra important. A més, el paviment s’ha renovat per fer-lo més planer.

Deixant de banda l’aparcament, un cop entrem dins l’establiment ens adonem que l’interior també ha rebut una actualització: la il·luminació, decoració i mobiliari s’han posat al dia per aconseguir un entorn més modern, bonic i agradable.

Des de la zona de caixes del supermercat, si guiem la vista cap a la dreta, s’endevina un accés nou. Aquest portal condueix a la nova ampliació de la botiga: una nova àrea accessible on podem trobar les seccions de fruita i verdures, productes frescos, conserves, begudes, dolços i snacks.

Aquesta ampliació ha permès augmentar la quantitat d’estoc i referències de productes, fent que el supermercat tingui una major capacitat i comoditat per als clients i clientes.

Ja siguis o no client habitual d’aquest supermercat et convidem a gaudir del nou espai que hem creat.

Podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials on us informem sobre tota l’actualitat i ofertes dels supermercats Novavenda.


Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • BRIC DE LLET SENCERA ATO 1 L

  • SUC DE PINYA DON SIMON 1,5 L

  • SARDINES EN OLI D’OLIVA MASSÓ 1/4

  • SALMÓ FUMAT ROYAL 90 G