NOVETAT A NOVAVENDA – CÚRCUMA DISPONIBLE ALS NOSTRES SUPERMERCATS

Què és i per a què serveix la cúrcuma

La cúrcuma és una espècia mil·lenària que ha guanyat popularitat en els últims anys gràcies als seus múltiples beneficis per a la salut. Si vols saber més sobre ella, aquest article t’ho explicarà detalladament, a més d’orientar-te sobre on comprar cúrcuma de la millor qualitat.

Què és la cúrcuma

La cúrcuma, coneguda científicament com Curcuma longa, és una planta originària del sud-oest de l’Índia. S’utilitza principalment el seu rizoma, que és l’arrel de la planta, la qual es seca i es mol per obtenir un pols de color groc intens. Aquesta espècia és un ingredient clau a la cuina índia, on s’utilitza per donar color i sabor a diversos plats. No obstant això, el seu ús no es limita a la gastronomia, ja que també és molt valorada per les seves propietats medicinals.

Per a què serveix la cúrcuma

La cúrcuma té una àmplia gamma d’usos medicinals i beneficis per a la salut, que han estat reconeguts tant per la medicina tradicional com per investigacions científiques modernes. Alguns dels principals beneficis de la cúrcuma inclouen:

 1. Propietats antiinflamatòries i antioxidants: La cúrcuma conté curcumina, un compost bioactiu amb potents propietats antiinflamatòries i antioxidants que ajuden a combatre el dany causat pels radicals lliures i a reduir la inflamació al cos.
 2. Millora de la digestió: La cúrcuma pot estimular la producció de bilis, facilitant la digestió i ajudant a prevenir problemes digestius com la inflor i els gasos.
 3. Suport al sistema immunològic: Les seves propietats antibacterianes i antivirals ajuden a enfortir el sistema immunològic, protegint l’organisme de diverses infeccions.
 4. Alleujament del dolor articular: Gràcies a les seves propietats antiinflamatòries, la cúrcuma pot ser efectiva per reduir el dolor i la rigidesa associats amb l’artritis i altres condicions inflamatòries.
 5. Beneficis per a la pell: La cúrcuma pot ser utilitzada tòpicament per tractar afeccions de la pell com l’acne i la psoriasi, gràcies a les seves propietats antimicrobianes i antiinflamatòries.

Infusió de cúrcuma: una forma deliciosa d’aprofitar els seus beneficis

Una de les maneres més populars de consumir cúrcuma és a través d’infusions. La infusió de cúrcuma no només és deliciosa, sinó que també és una forma efectiva d’aprofitar tots els beneficis d’aquesta espècia. Per preparar una infusió de cúrcuma, simplement segueix aquests passos:

 1. Escalfa una tassa d’aigua fins que estigui a punt de bullir.
 2. Afegeix una culleradeta de cúrcuma en pols i barreja bé.
 3. Deixa reposar durant uns 10 minuts.
 4. Opcionalment, pots afegir una mica de mel o llimona per millorar el sabor.

Aquesta infusió és perfecta per començar el dia amb energia o per relaxar-se abans de dormir.

On comprar cúrcuma

Si t’has convençut dels beneficis de la cúrcuma i desitges incorporar-la a la teva dieta, és important saber on comprar cúrcuma de qualitat. Als supermercats Novavenda, trobaràs cúrcuma fresca, garantint que obtindràs un producte d’alta qualitat i frescor.

Conclusió

No dubtis a incorporar la cúrcuma a la teva dieta diària. Ja sigui en forma d’espècia per als teus menjars, com a suplement o a través d’una reconfortant infusió de cúrcuma, els beneficis per a la teva salut són múltiples. Visita els supermercats Novavenda per adquirir cúrcuma d’alta qualitat i comença a gaudir de totes les seves propietats beneficioses.

Aprofita l’oportunitat de millorar el teu benestar amb aquesta meravellosa espècia!

Més notícies

OFERTES DESTACADES

 • DETERGENT LÍQUID ARIEL 35 R

 • SALVASLIP EVAX 50 U

 • SALSA PESTO GALLO 190 G

 • BRIOIX TRENAT 400 G