DESCOBREIX ELS TOMÀQUETS NIPPO

A Novavenda apostem sempre per productes de qualitat i de proximitat, per això, aquesta vegada us volem ensenyar una especialitat de tomàquets que tenim a les nostres botigues i que ha estat guardonada en vàries ocasions.

Us parlem dels tomàquets Nippo creats per Semillas Fitó a la localitat de Brunyola, Girona. Nippo és un nou concepte de tomàquet fundent desenvolupat per l’equip de la divisió d’especialitats Foodture, que analitza i desenvolupa varietats per satisfer als consumidors.

CARACTERÍSTIQUES DELS TOMÀQUETS NIPPO

Nippo és un tomàquet totalment diferent dels que ens podem trobar al mercat actualment. És molt cridaner gràcies a la seva pell brillant i molt fina i, quan està a la boca, provoca una explosió de sabor mai vista. Realment és una varietat única que ofereix un concepte nou al mercat, molts restaurants d’estrelles Michelin de Girona com el celler de Can Roca, les Magnòlies, Ca l’Enric… ja l’han afegit a les seves cartes.

Aquests tomàquets són una especialitat que ha estat reconeguda amb un dels prestigiosos premis «Talent Cambra» atorgats per la Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona. En concret, Nippo ha guanyat el guardó en la modalitat d’Alimentació i Begudes, i el jurat n’ha destacat que té “unes característiques excepcionals de sabor i textura, ja que ens trobem davant un nou concepte de tomàquet fundent inexistent fins ara i que recomanen alguns dels millors xefs actuals”.

Com Ferran Adrià afirmava “amb Nippo he descobert el plaer de menjar un tomàquet amb pell gairebé invisible, textura fundent i un sabor dolç que és alhora intens i profund”.

L’empresa Semillas Fitó està compromesa amb eliminar tota mena de residu, conreen aquesta varietat de tomàquets en banquetes o testos amb substrat orgànic i utilitzen tècniques de cultiu que redueixen al màxim els tractaments sanitaris.

Gràcies a aquesta filosofia i l’excepcional sabor d’aquesta varietat, els han portat a participar també en altres iniciatives com la Gastronomia Sostenible de BBVA i El Celler de Can Roca.

Aquesta nova varietat de tomàquets, produïda per una gran empresa de la província de Girona, pot arribar a canviar els desenvolupaments del tomàquet tal com el coneixem en el futur.

Si tens curiositat per provar aquests tomàquets, descobreix-los a Novavenda.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • DETERGENT LÍQUID ARIEL 35 R

  • SALVASLIP EVAX 50 U

  • SALSA PESTO GALLO 190 G

  • BRIOIX TRENAT 400 G