ESTRENEM CARNISSERIA A NOVAVENDA BESCANÓ

Estem molt contents de presentar-vos la nova carnisseria amb productes de qualitat i proximitat a la botiga Novavenda Bescanó.

Carnisseria Novavenda Bescanó
La nova carnisseria de la botiga Novavenda Bescanó, situada al Passeig Sambola núm. 1 de Bescanó; Girona, comptarà amb experts en el sector de la carn i embotits.

Els experts carnissers tenen més de trenta anys d’experiència en el sector. Provenen de “Carns i embotits Cal Enric” on el seu treball, dedicació i atenció al client els fan perfectes per poder atendre als clients i entendre el producte.

A l’abast dels clients, trobaran els productes de proximitat de la Granja Mas Vilallonga.

Productes de la Granja Mas Vilallonga

La Granja Mas Vilallonga és una empresa familiar dedicada a la cria i engreix de porc i vedella. Un dels principis de la granja és el benestar dels animals criats de forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Granja Mas Vilallonga

Els animals reben una alimentació 100% natural, ja que els pinsos s’elaboren a la mateixa granja. A més, compta amb la certificació de la Generalitat de Catalunya de venda de proximitat de circuit curt.

Certificació Generalitat de Catalunya

La granja Mas Vilallonga està situada a Riudellots de la Selva, a la comarca de Girona. L’explotació està regentada pels germans Rubirola amb els valors d’oferir una carn de qualitat, sostenible i de proximitat.

A partir d’ara, ja podràs vindre a Novavenda Bescanó per fer les teves compres de productes frescos, de qualitat i proximitat.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • BRIC DE LLET SENCERA ATO 1 L

  • SUC DE PINYA DON SIMON 1,5 L

  • SARDINES EN OLI D’OLIVA MASSÓ 1/4

  • SALMÓ FUMAT ROYAL 90 G