EXTENSION OF THE GIRONA PALAU SUPERMARKET

Aquest mes de Setembre s’ha fet  efectiva l’ampliació a la botiga de Novavenda situada al Carrer Sarriera nº1 de Girona. Amb aquest ampliació, la botiga ha passat de 450m2 a 900m2, on actualment hi treballen 15 persones.

La transformació del supermercat suposa una nova generació de supermercats Novavenda, amb una clara aposta per les seccions de carnisseria i peixateria, amb personal especialitzat del sector.

Per Novavenda, la transformació del supermercat suposa una gran oportunitat per continuar renovant els valors de la marca i incorporant noves propostes de valor; amb una clara aposta pels productes frescos i de proximitat, l’ampliació del sortit i la innovació, amb l’objectiu de millorar l’experiència de compra.

A part de l’ampliació d’espais, aquest Supermercat disposa de molta llum natural que afavoreix a donar protagonisme al producte ja que l’establiment està dissenyat per aprofitar al màxim la llum solar, amb grans vidrieres que formen a la vegada gran part de la paret del local.

A més, aquest supermercat disposa de pàrquing subterrani, i amb aquesta ampliació s’han pogut crear noves places d’aparcament, més amples, per millorar l’accessibilitat a l’establiment i la  comoditat del nostres clients.

En aquest supermercat, com tots els de Novavenda, hi trobaràs una gran quantitat de productes de primeres marques a uns preus molt competitius, inclús productes per a mascotes i neteja de la llar.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • SUAV. FLOR CONCENTRAT 89 S

  • VI TERRA CÀLIDA

  • FILETS BACALLÀ 400 G

  • SAN MIGUEL 50 CL