MASCARETES SOLIDÀRIES A NOVAVENDA

Novavenda inicia la seva participació en el projecte solidari “Amb un somriure Bellvitge investiga”, adquirint les noves mascaretes solidàries d’aquest projecte (característiques pel somriure de color vermell que tenen il·lustrat al davant) que Novavenda entregarà a tots els seus treballadors.

AMB UN SOMRIURE BELLVITGE INVESTIGA.

El projecte neix de la mà de Nandu Jubany i Joan Ramón de CSTY per ajudar a frenar la pandèmia de la COVID-19 i prevenir nous brots.

Els diners recaptats es destinaran als projectes d’investigació que ha iniciat l’IDIBELL en col·laboració amb l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Institut Català d’Oncologia, per frenar l’epidèmia de la COVID-19 i prevenir nous brots.

La recerca biomèdica és l’única manera de sortir de la crisi actual i de futures amenaces sanitàries. Des de Bellvitge s’han redirigit molts esforços per trobar una solució a curt i llarg termini.

Un dels fundadors del projecte, Nandu Jubany, explica el motiu del somriure que porten les seves mascaretes d’aquesta manera:

“Aquesta crisi ha estat devastadora per a moltes famílies i empreses i crec que és important que entre tots intentem recuperar l’alegria. Està demostrat que les rialles es contagien. Volem que es transmeti el somriure en comptes del virus i que els investigadors tinguin recursos per fer-hi front. Ens hi ajudes?”

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • LLAUNA CERVESA HEINEKEN 50CL

  • GINEBRA SEAGRAM’S 70CL 40% DOSIFIC.

  • FORMATGE RATLLAT GRANA PADANO GALBANI 60G

  • PATATES CASERES FRIT RAVICH 160G