NOU SUPERMERCAT NOVAVENDA A GIRONA

Novavenda va obrir el divendres passat un nou supermercat a la ciutat de Girona, al número 97 del Passeig d’Olot. Amb aquesta nova obertura Novavenda, continua reforçant el seu lideratge a la capital gironina amb 7 supermercats.

L’obertura del nou supermercat ha generat 10 nous llocs de treballs. El nou supermercat té una superfície de 540 m2 i un horari comercial de dilluns a dissabte, des de les 9 h del matí fins les 21 h del vespre.

En el nou supermercat Novavenda hi ha més de 8.000 referencies de productes d’alimentació, drogueria i higiene; és a dir, tot el que el client necessita per a fer una compra completa en un únic establiment. Cal destacar com a secció especial la fleca i la cuidada selecció de productes frescos, envasats i de Km0. Novavenda manté un gran compromís amb la qualitat que ofereixen els productors d’alimentació gironins.

Per la situació actual, el nou supermercat segueix totes les recomanacions de les autoritats sanitàries per fer front al Covid19. El nou supermercat incorpora totes les mesures de seguretat necessàries per prevenir els contagis. La distancia entre persones, la prioritat a la gent gran o discapacitats, l’aforament limitat en el interior o com les mampares de separació a les caixes, entre d’altres mesures.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • BRIC DE LLET SENCERA ATO 1 L

  • SUC DE PINYA DON SIMON 1,5 L

  • SARDINES EN OLI D’OLIVA MASSÓ 1/4

  • SALMÓ FUMAT ROYAL 90 G