NOVETATS AL SUPERMERCAT DE MAÇANET DE LA SELVA

Encara millorem les instal·lacions! Amb l’objectiu de continuar creixent i optimitzant hem dut a terme millores a un dels nostres establiments. En aquest cas hem realitzat la reforma al nostre supermercat de Maçanet de la Selva (Av. Sant Jordi, 3).

MILLORES AL SUPERMERCAT DE MAÇANET DE LA SELVA

Hem renovat l’equipament que complementava la secció per millorar l’accessibilitat a la nostra de fruita i verdura. Amb la finalitat d’ampliar l’espai dedicat a aquesta secció, hem afegit dos mobles per fer més accessibles les fruites de temporada i els productes destacats de la secció.

Les fruites i les verdures són una part molt important del nostre supermercat i, per això, en aquest establiment hem volgut donar-hi més importància ampliant la secció. Amb l’afegit d’aquests dos mobles augmentem la presència de productes frescos, sans i de qualitat per als nostres clients.

També s’ha dut a terme una ampliació de la nevera de la secció, on pots trobar articles de fruita i verdura d’allò més frescos!

MILLORES EN ALTRES ESTABLIMENTS

Des de l’inici de l’any hem crescut i millorat, apropant-nos més als nostres clients. Algunes de les accions que hem dut a terme aquests mesos són:

  • En primer lloc, hem inaugurat un nou establiment a Arbúcies.
  • En segon lloc, hem començat a col·laborar amb Peixos Torrent en dos dels nostres establiments de Girona ciutat.

A més, hem millorat les instal·lacions del carrer de la Rutlla. Continuarem actualitzant i millorant les nostres instal·lacions per oferir-vos el millor servei possible.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • DETERGENT LÍQUID ARIEL 35 R

  • SALVASLIP EVAX 50 U

  • SALSA PESTO GALLO 190 G

  • BRIOIX TRENAT 400 G