PARTICIPA I GUANYA UN VAL DE 200€

Atenció a tots els amants de les compres i seguidors de Novavenda!!! 

Tenim una emocionant notícia que et farà somriure d’orella a orella. 

A Novavenda, sabem que l’important són els nostres clients i volem agrair-vos per la vostra lleialtat i suport continu. Per això, estem emocionats d’anunciar un SORTEIG ESPECIAL! Estàs llest per a tenir l’oportunitat de guanyar 200€ a un dels nostres supermercats per a omplir el carret de la compra amb els teus productes favorits? 

És molt fàcil participar. Tot el que has de fer és seguir-nos a les nostres xarxes socials i estar atent al post del sorteig que publicarem el 6 d’octubre. En aquest post, et donarem totes les indicacions que necessites per a entrar al sorteig. No podria ser més senzill! 

Per què participar en aquest sorteig? Perquè a Novavenda, valorem a cadascun dels nostres clients. Volem celebrar la nostra relació amb tu i mostrar-te el nostre agraïment. Sense tu, no seríem el que som, i per això volem recompensar-te. És la teva oportunitat de guanyar 200€ per a gastar en el que desitgis als nostres supermercats. I si no ens coneixes, també és la teva oportunitat per gaudir d’un premi i provar els nostres productes. T’hi animes? 

Recorda, del 6 al 22 d’octubre, tens opcions per a participar. Les nostres xarxes socials seran el lloc on es revelarà si ets el guanyador. No et perdis aquesta oportunitat única d’omplir el teu rebost amb els teus productes favorits o donar-te un capritx especial. 

A Novavenda, creiem en la importància d’estar connectats amb els nostres clients, i aquest sorteig és la nostra manera de dir “gràcies” per ser part de la nostra comunitat. Així que, què estàs esperant? Segueix-nos en xarxes socials, participa al sorteig i encreua els dits. Qui sap, podries ser el pròxim guanyador de 200€ en compres a Novavenda! 

Estigues atent al nostre INSTAGRAM i participa! Bona sort!

*Bases del sorteig: https://novavenda.com/sorteig/

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • OLIVES LA ESPAÑOLA 150 G

  • XOCOLATA 85% ÀFRICA TORRAS 100 G

  • PASTA RUMMO 500 G

  • ARRÒS EXTRA MONTSIÀ 1 KG