PARTICIPA I GUANYA UNA SAMARRETA OFICIAL SIGNADA PELS JUGADORS DEL GIRONA F.C.

sorteig girona


Estem emocionats d’anunciar un sorteig especial que sens dubte farà vibrar els fans del futbol! Aquest dilluns 25 de març tenim el plaer d’oferir-te l’oportunitat única de guanyar una samarreta oficial signada pels jugadors del primer equip del Girona F.C.

La mecànica per participar és molt senzilla, només has de seguir-nos al nostre perfil d’Instagram i estar atent a la publicació del sorteig que farem el 25 de març, allà tindràs tota la informació per poder aconseguir-la. Entre tots els participants que compleixin aquests requisits, seleccionarem un guanyador o guanyadora. Imagina lluir una samarreta única signada pels teus jugadors favorits!

Recorda que des del 25 de març fins al 5 d’abril (inclosos), tens l’oportunitat de participar. El nom del guanyador serà anunciat el dia 5 d’abril en la mateixa publicació del sorteig a l’Instagram de Novavenda.

A Novavenda, valorem la connexió amb els nostres clients, i aquest sorteig és la nostra forma d’expressar el nostre agraïment per ser part de la nostra comunitat. Així que, a què esperes? Segueix-nos a les nostres xarxes socials, uneix-te al sorteig i mantingues els dits creuats. No esperis més, corre als nostres perfils d’Instagram i participa en aquesta oportunitat única!

Estigues atent al nostre INSTAGRAM i participa! Bona sort!

*Bases del sorteig: https://novavenda.com/sorteig/

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • BRIC DE LLET SENCERA ATO 1 L

  • SUC DE PINYA DON SIMON 1,5 L

  • SARDINES EN OLI D’OLIVA MASSÓ 1/4

  • SALMÓ FUMAT ROYAL 90 G