PLATS PREPARATS CASA MAS

Casa Mas es una empresa que neix a l’any 1993 a Castellterçol (Barcelona) dedicada a la comercialització de productes càrnics i embotits. A partir de 1996 va començar a elaborar plats preparats davant la demanada de les botigues d’alimentació. Durant tots aquets anys han estat treballant per aconseguir plats preparats frescos, sense pasteuritzar, amb ingredients de primera qualitat i amb una relació qualitat preu excepcional.

Els plats de Casa Mas estan elaborats amb productes seleccionats acuradament i testejats per garantir-ne el gust i la qualitat. Compten amb una cuina d’última tecnologia on es realitzen processos específics de cocció per cada plat, amb l’objectiu de mantenir les propietats i la frescor dels productes.

La majoria dels plats tenen una vida útil de 18 dies garantits i estan envasats en atmosfera protectora. Pel que fa la distribució, disposen d’una càmera frigorífica per assegurar que els productes arribin als clients amb la temperatura adequada i sense trencar la cadena del fred en cap dels processos (entre 2ºC i 4ºC).

Entre els seus productes hi ha diferents categories com amanides, arrossos, canelons, carns, cremes i gaspatxos, croquetes, lasanyes, llegums, pastes, pastissos freds, peixos, salses i verdures. Uns dels seus plats estrella són les croquetes, les podràs trobar de pollastre, escalivada, pernil ibèric, ceps, casolanes i de bacallà.

Els plats preparats són cada cop una solució més demandada en la societat actual, sigui per l’estil de vida que portem o per manca d’habilitats culinàries. Són una solució pràctica i ràpida per fer un bon àpat sense gaires complicacions.

A Novavenda fa anys que confiem en aquets menjars preparats i treballem amb més de 50 referències. És tan fàcil com acostar-te al teu supermercat més proper i escollir el plat preparat que més t’agradi, escalfar-lo uns minuts al microones (si el plat ho requereix) i ja podràs gaudir d’un àpat deliciós i saludable.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • CREMA DE CAMEMBERT PRÉSIDENT 125 G

  • LOT ESTALVI COCA – COLA 2 U x 2 L

  • PAPER “PER A TOT” COLHOGAR 1 U

  • GELAT MINI MAGNUM 6 U