RECARREGA LES TARGETES DE TRANSPORT PÚBLIC A NOVAVENDA

A Novavenda seguim millorant els nostres serveis. Aquesta vegada volem anunciar que a alguns dels nostres establiments es podran fer recàrregues de les targetes de transport públic de l’ATM.

Els últims mesos l‘ATM (Autoritat Territorial de la Mobilitat) ha posat en marxa un nou servei de recàrrega de targetes de transport públic mitjançant la plataforma Disashop. Aquesta plataforma, multinacional líder en la distribució de serveis i productes digitals, permetrà ampliar els punts de recàrrega de l’ATM a Girona. Amb aquest nou servei les persones que ho desitgin podran fer recàrregues de saldo de les seves targetes de transport (que permeten fer viatges per la ciutat), podran adquirir una nova targeta, i demanar-ne una nova en cas de pèrdua.

El servei de recàrrega i adquisició de targetes de transport públic està disponible tant al nostre supermercat de Montjuïc (c/ Ronda Fort Roig, 19) i al nostre establiment de Palau ( c/ Sarriera, 1). Novavenda esperem podem ampliar aquest servei a la resta d’establiments de la ciutat.

Amb la incorporació d’aquest servei ATM i Novavenda busquem facilitar la gestió dels processos de recàrrega i creació de noves targetes de transport públic.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • DETERGENT LÍQUID ARIEL 35 R

  • SALVASLIP EVAX 50 U

  • SALSA PESTO GALLO 190 G

  • BRIOIX TRENAT 400 G