REFORMES AL SUPERMERCAT DE CADAQUÉS

supermercat cadaqués

A Novavenda estem treballant per millorar l’experiència dels nostres clients, i estem sempre en cerca contínua per aconseguir la millor experiència en qualsevol dels nostres supermercats.

Actualitzacions a l’establiment

Estem emocionats d’anunciar que hem completat la reforma al nostre supermercat de Cadaqués! Per això volem compartir amb vosaltres els detalls d’aquesta transformació que hem dut a terme amb l’objectiu principal de millorar la vostra experiència de compra i garantir així la comoditat i satisfacció.

Aquesta renovació inclou un nou paviment, il·luminació millorada i prestatgeries reorganitzades per a una major comoditat i accessibilitat. A més, hem actualitzat els nostres sistemes de climatització i hem incorporat nous elements de refrigeració per a garantir la frescor dels nostres productes i optimitzar l’eficiència energètica.

A Novavenda estem compromesos a oferir-vos un ambient més còmode i agradable mentre realitzeu les vostres compres als nostres supermercats. Siguis o no client habitual d’aquest supermercat us convidem a gaudir del nou espai que hem creat. Podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials on us informem sobre tota l’actualitat i ofertes dels supermercats Novavenda.

Esperem que gaudiu d’aquestes millores i veure-us aviat en qualsevol dels nostres supermercats de Novavenda!


Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • BRIC DE LLET SENCERA ATO 1 L

  • SUC DE PINYA DON SIMON 1,5 L

  • SARDINES EN OLI D’OLIVA MASSÓ 1/4

  • SALMÓ FUMAT ROYAL 90 G