EL GRAN RECAPTE D’ALIMENTS DE NOVAVENDA ACONSEGUEIX 27.000€

Malgrat que ha sigut un any complicat, avui estem d’enhorabona. Gràcies a la vostra ajuda, a Novavenda hem aconseguit 27.000 euros durant el Gran Recapte d’Aliments. Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!

GRAN RECAPTE DE NOVAVENDA

Com cada any, Novavenda participaen el Gran Recapte d’Aliments per Nadal. Un recapte marcat per la presència de la Covid19 que ha modificat el concepte de recapte i aquesta vegada s’ha fet mitjançant l’ús de vals amb diferents quantitats que podíeu adquirir a les nostres botigues.

En la 12a edició del Gran Recapte d’Aliments a Novavenda, que es va fer del 16 fins al 21 de novembre, vam tindre la col·laboració de tots vosaltres on hem recollit un total de 27.159 € que serviran per poder proveir a les entitats d’aliments de Catalunya.

Des de Novavenda, volem agrair a tots el que heu fet donatius per ajudar a totes les famílies que estan en risc i més en aquestes dates tan assenyalades. Avui dia a Catalunya són més de 265 mil persones que necessiten l’ajuda que hem ofert aquests dies.

Aprofitem per dir-vos que si esteu interessats a seguir participant en accions com aquesta, podeu informar-vos a el Gran Recapte o a la pàgina del Banc d’Aliments.

BANCS D’ALIMENTS

Degut de l’emergència sanitària actual, els bancs d’aliments han hagut d’actuar amb major rapidesa per donar suport a una alta demanda que ha crescut un 40% respecte als anys passats. És per això, que més que mai es necessita la teva ajuda.

Habitualment, els principals aliments que es necessiten són: llet, oli o conserves. D’aquesta manera s’aconsegueix proveir almenys els primers tres mesos d’any. Utilitzant les tecnologies actuals, pots col·laborar mitjançant transferències o “bizums”, per tal de centralitzar molt més el recapte.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • BRIC DE LLET SENCERA ATO 1 L

  • SUC DE PINYA DON SIMON 1,5 L

  • SARDINES EN OLI D’OLIVA MASSÓ 1/4

  • SALMÓ FUMAT ROYAL 90 G