INAUGURACIÓ DEL PARKING AL SUPERMERCAT NOVAVENDA DE LLANÇÀ

A Novavenda estem en constant innovació per millorar els serveis als nostres clients. Per aquest motiu, al supermercat de Llançà hem inaugurat un nou aparcament.
Després de 6 mesos d’obres, ens plau anunciar que per fi el supermercat Novavenda de Llançà disposa d’aparcament propi. Aquest aparcament és exterior, té una superfície de 500m2 i té una capacitat de 22 places per a cotxes de tota mida. S’hi accedeix a través del carrer Bernat Metge número 9 i té entrada directa al supermercat.

Els nostres clients podran disposar, a partir d’ara, d’una hora d’aparcament gratuït amb 15 € de compra mínima i una tarifa de 0,15 €/minut en cas de sobrepassar el temps límit.
Actualment, dels nostres 27 supermercats, 8 ja tenen aparcament propi i cada dia treballem per oferir encara més facilitats als nostres clients. És per això que, un altre dels projectes de millora que estem portant a terme és una ampliació del supermercat Novavenda de la Bisbal.

Recordem que el supermercat Novavenda de Llançà està situat al Carrer Gardissó número 13, té una superfície de 450 m2 i a part de les seccions habituals, té una sección especial de carnisseria amb col·laboració amb Can Vera. L’horari és de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • OLIVES LA ESPAÑOLA 150 G

  • XOCOLATA 85% ÀFRICA TORRAS 100 G

  • PASTA RUMMO 500 G

  • ARRÒS EXTRA MONTSIÀ 1 KG