PRODUCTES FRESCOS I ELS SEUS BENEFICIS

Una tendència en augment

No és cap novetat que el mercat alimentari ha experimentat aquests darrers anys una tendència cada vegada més notable cap al consum de productes frescos i de proximitat.

Aquest fet reflecteix en gran mesura la preocupació de l’consumidor per cuidar la seva salut i mantenir una bona alimentació al llarg de tot l’any, superposant aquesta nova “necessitat” a la comoditat que poden oferir els productes congelats o processats.

A continuació, anem a analitzar alguns dels beneficis de consumir aquest tipus de productes.

Beneficis per a la salut

Si bé avui dia en els supermercats és possible trobar qualsevol fruita o verdura durant tot l’any, cal tenir en ment que cada vegetal té el seu propi calendari de temporada.

Imatge: Vegetals principals del mes de gener.

Novavenda fem un gran esforç per potenciar al màxim l’oferta de productes de temporada locals, per tal de garantir la màxima qualitat per als nostres clients.

Queda clar que un producte fresc serà més saludable per a l’organisme que un producte que requereixi de conservants, congelació o estabilitzants per allargar el seu període de consum. No obstant això, hi ha altres tipus de beneficis a tenir en compte, com, per exemple, els beneficis mediambientals.
Per tots aquests motius, és convenient prioritzar el consum d’aliments frescos en el seu moment òptim, aprofitant al màxim els beneficis nutricionals que ens ofereixen i protegint la nostra salut i la del nostre planeta.

Aplicació en els nostres supermercats

Els productes frescos són un dels potencials més valorats i diferencials dels supermercats Novavenda. Col·laborem amb els millors professionals de sector carni o pesquer oferint els productes més frescos en els nostres supermercats.

Així mateix treballem amb els millors proveïdors de fruites i verdures de proximitat i estatals que distribuïm diàriament des del nostre magatzem de fruita a Fornells de la Selva per garantir la qualitat Novavenda.

Més notícies

OFERTES DESTACADES

  • SUAV. FLOR CONCENTRAT 89 S

  • VI TERRA CÀLIDA

  • FILETS BACALLÀ 400 G

  • SAN MIGUEL 50 CL