ÚS I CONSELLS SOBRE LES MASCARETES

A Novavenda posem a la vostra disposició mascaretes al millor preu de mercat. Volem aportar tots els mecanismes possibles per aconseguir que la major part de la població en faci ús. Per això hem abaixat el preu de les mascaretes a 0,25€ la unitat. Encara així l’ús obligatori de les mascaretes ens pot produir situacions de desconeixement sobre quines hem d’usar i com fer-ho. A continuació, et donem els consells i informació que necessites per protegir-te tu i els altres.

Existeixen tres situacions diferents per als adults que marcaran quina mascareta utilitzar:

 • Persones en bon estat de salut. Hauran d’emprar les mascaretes higièniques.
 • Persones malaltes. Hauran d’utilitzar les mascaretes quirúrgiques.
 • Persones en contacte amb el virus. Utilitzaran les mascaretes EPI.

Els nens petits, a partir dels tres anys, sense cap simptomatologia podran utilitzar mascaretes higièniques. En cas que presentin algun símptoma o bé siguin asimptomàtics, hauran d’utilitzar mascaretes higièniques o quirúrgiques. Existeixen diferents mesures segons les edats dels petits.

Tenint en compte els diferents usos que tenen, haurem de prioritzar l’ús per a la població de mascaretes quirúrgiques o higièniques i les mascaretes EPI pels professionals.

QUANT DE TEMPS TENEN D’ÚS LES MASCARETES?

Molta gent pot trobar confusions sobre quant de temps pot usar les mascaretes. En general, cada mascareta, encara que s’ha de llegir les especificacions del fabricant, s’hauran de canviar cada 4 hores d’ús. En el cas que siguin reutilitzables, s’haurà de seguir les recomanacions del fabricant i rentar-les.

Molt important! Com posar-te la mascareta

Has de seguir aquests passos:

 1. Renta’t les mans abans de posar-te-la
 2. Manipule-les només tocant les gomes.
 3. Cobreix-te el nas i boca. Assegura que no et queda gran.
 4. Ajusta la mascareta al nas.
 5. Abans de treure-te-la, renta’t les mans.

És important no tocar les mascaretes amb les mans per la part exterior quan es porten posades.

Si necessites més informació sobre l’ús i especificacions de les mascaretes o cap altra informació sobre la covid pots consultar la web de Salut de la Generalitat.

A Novavenda podràs comprar les teves mascaretes per protegir-te i protegir-nos tots. Recorda, aquest virus el parem junts!

Més notícies

OFERTES DESTACADES

 • BRIC DE LLET SENCERA ATO 1 L

 • SUC DE PINYA DON SIMON 1,5 L

 • SARDINES EN OLI D’OLIVA MASSÓ 1/4

 • SALMÓ FUMAT ROYAL 90 G